Tietoa minusta

Think global, act local! Saksan markkinoilla odottaa yli 80 miljoonaa kuluttajaa ja 3 miljoonaa yritystä, suomalaisessa viennissä kannattaa siis panostaa paikallisiin myynti- ja markkinointiratkaisuihin.

Nimeni on Anna Falcoianu (os. Hyttinen). Olen suomalainen myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, joka on elänyt lähes 20 vuotta Saksassa. Media-alan maisteriopintojeni jälkeen olen kerännyt monipuolista työkokemusta muun muassa markkinointi- ja tuotepäällikkönä elintarvike- ja tekstiiliteollisuudessa. Olen tehnyt urani aikana lukuisia markkina-analyysejä, laatinut myynti- ja markkinointisuunnitelmia sekä lanseerannut kuluttajatuotteita ja palveluja. Jaan kokemuksiani ja tietotaitoani markkinoinnin kouluttajana kotikaupunkini kauppakamarin aikuiskoulutuslinjalla.       

Vahvat siteet kotimaahani sekä yhteistyö suomalaisten yritysten kanssa motivoivat minua perustamaan oman konsultointi- ja markkinointipalvelun. Autan suomalaisia yrityksiä ymmärtämään saksalaisen asiakkaan tarpeita, analysoimaan markkina- ja kilpailutilannetta, rakentamaan yhteistyöverkostoa Saksassa sekä toteuttamaan paikallisia viestintä- ja markkinointitoimenpiteitä – yksittäisten projektien tai pitkäaikaisen yhteistyön merkeissä.