Saksankielinen myyntiedustus

Saksalaiset käyvät mielellään kauppaa omalla kielellään. Erityisesti yhteistyön alkumetreillä on tärkeää, että potentiaalinen asiakas todella ymmärtää tuotteen tai palvelun ominaisuudet ja vakuuttuu sen hyödyistä. Saksankielinen myyntiedustus on siis vahva myyntivaltti jokaiselle suomalaiselle yritykselle, joka on aloittamassa kaupantekoa Saksan markkinoilla. Monet alat vaativat lisäksi säännöllistä edustamista esimerkiksi tuote-esittelyjen tai hintaneuvottelujen merkeissä. Paikallinen myyntiedustus säästää suomalaisen yrityksen matkakuluja ja vahvistaa kansainvälistä asiakassuhdetta.

Hoidan myyntiedustukset koko Saksan alueella ammattitaitoisesti yrityksesi yksilöllisten tarpeiden mukaan – omatoimisesti tai suomalaisten työntekijöiden tukena ja tulkkina.

Messutyö Saksassa

Messutoiminta on suomalaisille yrityksille yksi tärkeimmistä väylistä kansainvälistymiseen. Noin 60% maailman suurimmista ja tärkeimmistä messuista järjestetään Saksassa, monilla messuilla yli puolet messuvieraista ovat saksankielisiä. Kansainvälinen messutiimi on avaintekijä onnistuneille messuille: ammattitaitoinen edustus messuvieraan omalla kielellä helpottaa myyntikeskustelua ja jää positiivisesti asiakkaan mieleen. Mitä paremmin lyhyessä ajassa onnistuu ymmärtämään messuvieraan tarpeet, sitä helpompaa on muuttaa messukontakti toimivaksi asiakassuhteeksi.

Tuen suomalaisia näytteilleasettajia saksalaisten messujen suunnittelussa, messutapaamisten järjestämisessä, saksan- ja englanninkielisessä messuedustuksessa sekä messujen jälkihoidossa.