Osaamisemme

KANSAINVÄLINEN MYYNTI
90%
VIENNIN KEHITTÄMINEN
85%
MARKKINOINTISTRATEGIA
80%

Missiomme

Autamme pieniä ja keskisuuria suomalaisia yrityksiä toteuttamaan vientiprojekteja määrätietoisesti ja kustannustehokkaasti yhdessä kehittämämme strategian pohjalta. Hyödynnämme työssämme monivuotista kokemustamme Saksan FMCG- ja teknologiasektorilta.

Visiomme

Tavoitteemme on tuoda Suomen innovatiiviset teknologia- ja teollisuusratkaisut, laadukkaat elintarvikkeet ja ainutlaatuinen muotoilu vahvemmin maailmankartalle. Tämä edellyttää jatkuvaa verkostoitumista ja yhteistyötä suomalaisten yritysten ja vientiorganisaatioiden kanssa.   

Arvomme

Luottamus ja avoimuus ovat työmme peruspilarit. Kuuntelemme tarkkaan asiakkaidemme toiveita ja tarpeita ja samaan aikaan haastamme heitä omalla osaamisellamme löytääksemme parhaat ratkaisut jokaiseen vientiprojektiin.

TAPAA TIIMIMME

Konsultit

Asiantuntijat

REFERENSSEJÄ

Palautetta asiakkailtamme

Työskentely Annan kanssa on ollut todella palkitsevaa. Hän teki meille markkinaselvityksen, josta saimme juuri sitä tietoa, mitä tarvitsimme. Yhteistyömme on jatkunut sen jälkeen, ja Annan liiketoimintaosaamisen, markkinatuntemuksen ja asiakaslähtöisen toimintatavan avulla olemme päässeet tavoitteissamme hienosti eteenpäin.

Taija Felt
Commercial Director - Fazer Mills

Aloitimme yhteistyön Annan kanssa markkina- ja kilpailija-analyysilla, josta saimme erittäin kattavan perustan kansainvälistymisprojektillemme. Yhteistyömme on muutenkin ollut erittäin laadukasta ja sujuvaa! Voimme lämpimästi suositella Annaa kumppaniksi kansainvälistymishankkeisiin Saksassa.


Tuomas Korhonen
CEO - Chia de Gracia

Yhteistyö Annan kanssa oli sujuvaa ja miellyttävää. Anna pääsi nopeasti jyvälle yrityksemme toimialasta ja tuotteen ideologiasta. Kaikesta tekemisestä välittyi vahva ammatillinen osaaminen. Alkuperäisenä työtehtävänä oli kontaktoida ja kartoittaa halukkaita testaajia tuotteelle. Pystyimme kuitenkin luottamaan Annan käsiin myös asiakashaastatteluja pilotointijakson aikana ja yhteistyömme varmasti jatkuu tulevaisuudessa. Anna oli oma-aloitteinen, tehokas ja toi rohkeasti esille myös omia ideoitaan. Voimme lämpimästi suositella Annaa.

Pauliina Viljanen
Co-Founder - Kipinäkeskus

Yhteistyö Annan kanssa oli positiivinen kokemus, saimme juuri sitä mitä tilasimme. Olemme jatkossakin yhteydessä Annaan, kun tarvitsemme lisää hänen markkinaosaamistaan..

Joni Huotari
CEO - Toptester

Annan tuntemus Saksan markkinasta sekä hänen kieli- ja viestintätaitonsa ovat olleet meille arvokas apu. Annalla on aktiivinen ja myyntihenkinen ote työskentelyyn. Yhteistyö on ollut helppoa ja kaikki on sujunut hyvin sovitussa aikataulussa.

Kirsti Karppinen
CEO - Lankava

Business Finlandin Food from Finland-ohjelmalla on ollut ilo työskennellä yhdessä Annan kanssa koskien elintarvikealan eri tuoteryhmien kohdemarkkina-analyysejä. Annan työ on ollut meille erittäin arvokasta ja tuonut meille näkökulmia, joita tulemme laajasti hyödyntämään, kun viemme eteenpäin elintarvikealan globaalin markkinapotentiaalin selvitystyötä. Annan kanssa on ollut miellyttävää työskennellä ja hän on toteuttanut meille tehdyt analyysit laadukkaasti, luotettavasti ja sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Esa Wrang
Head of Food from Finland - Business Finland

Elintarvike-alan projekteissamme olemme voineet aina luottaa Annan taitoihin. Hän saa nopeasti aikaan laadukasta jälkeä ja kykenee tekemään omia ehdotuksia. Suosittelen!

Petteri Kankkunen
CEO - Potential Foods

Anna on täsmällinen, ottaa asiakkaan hyvin haltuun ja hoitaa asiat aina loppuun asti.Pasi Lainto
CEO - Savuhovi

KANSAINVÄLISTYMINEN ON IHMISLÄHTÖISTÄ TOIMINTAA

Kiihdytä vientiä Saksaan kieltä puhuvan ja markkinan tuntevan asiantuntijan avulla